Înscriere diplomă Iulie - 2023

Înscrierile pentru susținerea examenului de diplomă - Sesiunea Iulie 2023 

 

Înscrierile pentru susținerea examenului de diplomă se desfășoară ONLINE în perioada  Miercuri  05 iulie – Vineri 07 iulie 2023. Detaliile privind înscrierea se regăsesc în procedura privind organizarea şi desfăşurarea examenelor de finalizare a studiilor universitare de licenţă şi masterat.

Desfăşurarea examenelor de finalizare a studiilor pentru sesiunea iulie 2023 se va face cu prezența fizică, în perioada Joi 13 iulie – Vineri 14 iulie 2023.

Absolvenții din promoția 2023, care nu vor susține examenul de diplomă în sesiunile iulie 2023, septembrie 2023 sau februarie 2024, se vor putea înscrie în oricare altă sesiune organizată în următorii ani universitari, doar cu plata taxei aferente susținerii examenului.

DOSARUL DE ÎNSCRIERE se va transmite la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., doar dacă este complet. Documentele obligatorii pentru înscrierea la susţinerea examenului sunt:

  1. Cererea de înscriere la examenul de diplomă (Anexa_1L), completată și semnată, în format pdf;
  2. Fișa absolventului (Anexa_2), completată și semnată, în format pdf;
  3. Referatul îndrumătorului, completat și semnat, în format pdf (Anexa_3L);
  4. Proiectul de diplomă, în format pdf;
  5. Declarația de originalitate a proiectului de diplomă, semnată de absolvent, în format pdf (Anexa_4L);
  6. Chitanța de plată pentru susținerea examenului de diplomă pentru absolvenții din serii anterioare, în format pdf.

Notă: Absolvenții care nu au diplomele (de bacalaureat și/sau de licență/inginer) în original, în dosarul existent la secretariat, sunt rugați să le aducă la secretariatul facultății, în caz contrar nu pot fi înscriși pentru susținerea examenului de finalizare a studiilor. Pentru susținerea examenului de finalizare a studiilor se pot înscrie doar absolvenții cu situația școlară complet încheiată.

Denumirile documentelor vor avea următorul format (fără diacritice):

  1. Acronim_program_studii_Nume_prenume_Anexa_1L
  2. Acronim_program_studii_Nume_prenume_Anexa_2
  3. Acronim_program_studii_Nume_prenume_Anexa_3L
  4. Acronim_program_studii_Nume_prenume_lucrare_diploma
  5. Acronim_program_studii_Nume_prenume_Anexa_4L
  6. Acronim_program_studii_Nume_prenume_chitanta_L

În termen de 30 de zile de la susținerea examenului de diplomă, absolvenții vor depune la secretariatul Facultății de Inginerie 2 (două) fotografii realizate recent, pe hârtie fotografică, color, format 3x4 [cm].

 DECANATUL