Hotărâri ale Consiliului Facultății

HOTĂRÂREA CONSILIULUI FACULTĂŢII

Nr. 13 din data de 13 / 05 / 2022

 

PDF file iconConform:

Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Deciziei Rectorului Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi nr. 739/13.03.2020 privind numirea Decanului,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Facultăţii de Inginerie,

Consiliul Facultăţii de Inginerie, în data de 13 / 05 / 2022

HOTĂRĂŞTE

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, Raportul anual al decanului privind starea Facultăţii de Inginerie în anul calendaristic 2021, conform Anexei 1.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, componenţa nominală a comisiilor de concurs, perioadă nedeterminată, anul universitar 2021 - 2022, semestrul II, conform Anexei 2.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, componenţa nominală a comisiilor de soluţionare a contestaţiilor, perioadă nedeterminată, anul universitar 2021 - 2022, semestrul II, conform Anexei 3.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, modificarea planului de învăţământ al programului de studii universitare de masterat Concepte Avansate în Proiectarea şi Exploatarea Autovehiculelor (CAPEA), prin înlocuirea disciplinei Echipamente şi sisteme moderne în construcţia motoarelor pentru autovehicule rutiere cu disciplina Transporturi rutiere speciale, cu avizul Comisiei Didactice şi de Calitate din Consiliul Facutăţii de Inginerie, conform Anexei 4.

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, fişa disciplinei Transporturi rutiere speciale din planul de învăţământ al programului de studii universitare de masterat Concepte Avansate în Proiectarea şi Exploatarea Autovehiculelor (CAPEA).

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, componenţa nominală a boarduri-lor programelor de studii universitare de licenţă, conform Anexei 5.

Art. 7. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, componenţa nominală a boarduri-lor programelor de studii universitare de masterat, conform Anexei 6.

Art. 8. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, avizarea componenţei nominale a Comisiilor din Consiliul Facultăţii de Inginerie, ca urmare a validării de către Senatul Universitar (HS nr. 150/4 mai 2022) a rezultatelor alegerilor din Departamentul Ingineria Materialelor şi a Mediului (DIMM), conform Anexei 7.

Art. 9. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, acordarea diplomei „ANGHEL SALIGNY” pentru rezultate de excelenţă în funcţia didactică, în baza punctajelor de autoevaluare obţinute în anul 2021, acordată cu ocazia zilelor Facultăţii de Inginerie, 19 – 20 Mai 2022, următoarelor cadre didactice:

  • Prof. univ. dr. ing. Eugen RUSU
  • Conf. univ. dr. ing. Florin ONEA
  • Şef lucrări univ. dr. ing. Cristian-Dragoş OBREJA
  • As. univ. dr. ing. Cezarina AFTENI

Art. 10. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, avizarea cererii de acordare a unei burse sociale ocazionale finanţate din veniturile proprii ale universităţii, conform art. 10, alin. 2 şi 3 din Metodologia de acordare a burselor şi a altor forme de sprijin material pentru studenţii şi studenţii doctoranzi din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, învăţământ cu frecvenţă, aprobată prin HS nr. 279/3 noiembrie 2021, formulată de studenta Talaz D. Claudia-Gabriela, anul II, programul de studii de licenţă Inginerie Economică Industrială.

DECAN,

Prof. univ. dr. ing. Elena SCUTELNICU